last-minutes

Last-minutes Sicilië en andere aanbiedingen

Nu toch graag je vakantie naar Sicilië boeken? Dat kan! In verband met de situatie rond het Coronavirus hebben we onze annuleringsregeling aangepast. Elke boeking kan nu tot 15 dagen voor aankomst gratis worden geannuleerd (gedane betalingen worden dan teruggestort) als het onmogelijk is om naar Sicilië te komen, omdat de vlucht is gecanceld of als er door het Ministerie van Buitenlandse Zaken nog steeds een negatief reisadvies is afgegeven (oranje of rode zone). Als er binnen 15 dagen voor aankomst wordt geannuleerd, is de volledige huursom verschuldigd.

Als er wel wordt gevlogen en er geen sprake meer is van een negatief reisadvies, is de standaard annuleringsregeling van toepassing.

Speciale aanbieding:
Op dit moment gelden er kortingen op de huurprijzen van al onze accommodaties! Kijk op de zoek & boekpagina, of ga direct naar de pagina’s met onze villa’s, appartementen en vakantiewoningen of die van de borgo met zwembad of de karakteristieke Masseria Mirabile.

De op slechts 200 meter afstand van het zandstrand gelegen Villa Stidda ri mari met uitzicht op zee krijgt een zwembad. Totdat dit is aangelegd, kun je op de huurprijs van deze villa 300 tot 600 euro per week beparen! Kijk snel op de informatiepagina van Villa Stidda ri mari.

Laura & Martijn

Aan de kust in het plaatsje Trappeto op Sicilië
Chat met ons