Fietshuur

Fietshuur op Sicilië

Wij kunnen voor jou via Eurobici in Partinico een goede racefiets of mountainbike regelen, waarmee je de diverse heuvels en bergen in de omgeving kunt gaan bedwingen. Eurobici beschikt over carbon en aluminium Ridley en Focus racefietsen met Shimano 105 10 speed, Ultegra 11 speed of SRAM Force groepset en over Focus en Ghost mountainbikes.

Om ervoor te zorgen dat je zo comfortabel mogelijk kunt fietsen, zal de fiets bij het ophalen ervan zo goed mogelijk op jouw lichaamsbouw worden afgesteld.

Elke racefiets zal worden voorzien van een bidon, een fietspomp en een zadeltas met een binnenband en twee bandenlichters.

R

Beschikbaarheid huurfietsen en offerte fietshuur

Klik hier om direct een offerte voor fietshuur op Sicilië aan te vragen. We geven je dan zo snel mogelijk de beschikbaarheid en de huurprijzen van de aangevraagde huurfiets(en) door. NB Onze huurfietsen kunnen niet worden afgeleverd, maar moeten in het plaatsje Partinico worden opgehaald.

We verhuren racefietsen, mountainbikes, e-mountainbikes en hybride fietsen.

R

Ridley racefietsen en MTB's

De fietshuur op Sicilië is mede mogelijk gemaakt door Ridley Bikes. Op deze pagina hebben we de carbon Ridley Orion uitgelicht. Daarnaast verhuren we o.a. carbon Fenix modellen met Shimano Ultegra 11 speed en Orion modellen met een Ultegra groep (i.p.v. de op deze pagina vermelde Shimano 105 groep).

Een Ridley Orion in de Borgo delle Olive

Ridley Orion

Ridley Orion

Ridley Orion

Ridley Orion

Prijsopgave en beschikbaarheid

Vul onderstaand formulier in en we zullen je zo snel mogelijk een offerte voor fietshuur mailen.

NB De huurfietsen moeten in het plaatsje Partinico worden opgehaald en er ook weer worden ingeleverd. Als de afstand van de fietsenwinkel naar jouw accommodatie niet te groot is, kunnen de huurfietsen tegen een meerprijs worden bezorgd en opgehaald. Ophalen en bezorgen aan de andere kant van het eiland (de zone van Catania, Taormina, Siracusa, enz.) is helaas niet mogelijk.