Annuleringsregeling

Annuleringsregeling
Op deze pagina vind je de annuleringsregelingen die van toepassing zijn op boekingen in onze vakantiewoningen, appartementen en villa’s en op de autohuur en transfers via Jumbo Rent-a-Car.

Annuleringsregeling vakantiewoningen, appartementen en villa’s
Annuleringsregeling autohuur en transferservice

Indien je een annuleringsverzekering wilt afsluiten, raden we je aan om contact op te nemen met je verzekeringsadviseur.

Bloemen in de zon

Annuleringsregeling:

In verband met de situatie rond het Coronavirus hebben we onze annuleringsregeling aangepast:

Elke boeking in een appartement of vakantiewoning (* voor uitzonderingen zie de volgende paragraaf) kan nu tot 15 dagen voor aankomst gratis worden geannuleerd (gedane betalingen worden dan teruggestort) als het door coronamaatregelen onmogelijk is om naar Sicilië te komen, omdat bijvoorbeeld de vlucht is gecanceld of als er door het Ministerie van Buitenlandse Zaken een negatief reisadvies is afgegeven (oranje of rode zone).

Als er binnen 15 dagen voor aankomst wordt geannuleerd en de annulering houdt geen verband met eventuele coronagerelateerde restricties, is de volledige huursom verschuldigd, Als de annulering wel verband houdt met vanwege de coronasituatie geldende reisbeperkingen, zal een voucher worden afgegeven. Deze kan dan voor een volgende boeking in de betreffende accommodatie worden gebruikt. Als er binnen 30 tot 15 dagen voor aankomst wordt geannuleerd en de annulering houdt geen verband met eventuele coronagerelateerde restricties, is 50% van de huursom verschuldigd. Tot 30 dagen voor aankomst kan er sowieso gratis worden geannuleerd (ongeacht de reden van annulering).

Voor de appartementen in de Borgo delle Olive, de villa’s aan zee (Villa Aguglia, Villa Capone, Villa Costardella en Villa Menola), Villa Liccumia en Villa Silene sicula (al deze accommodaties zijn van dezelfde eigenaren) is de volgende regeling van toepassing:

Annulering tot 30 dagen voor aankomst:
Gratis. Voor gedane betalingen aan de eigenaren worden vouchers afgegeven die voor een volgende boeking kunnen worden gebruikt. De aanbetaling die aan ons is gedaan, zal worden teruggestort.

Annulering binnen 30 tot 15 dagen voor aankomst:
Verschuldigd: 50% van de huursom. (*)

Annulering binnen 15 dagen voor aankomst:
Verschuldigd: de volledige huursom. (*)

(*) Als Italië door covid in lockdown gaat, worden ook vouchers afgegeven, als er om die reden binnen 30 dagen voor aankomst moet worden geannuleerd. De aanbetaling die aan ons is gedaan, zal ook dan worden teruggestort.

 

De ingang van Appartamento Iblea
Annuleringsregeling voor autohuur en transferservice
De autohuur en de bijbehorende transferservice via Jumbo Rent-a-Car kan altijd kosteloos worden geannuleerd.
Autoverhuur en transferservice via Jumbo Rent-a-Car in Balestrate
Chat met ons