Service & extra’s op Sicilië

Als je bij ons een appartement of vakantiewoning huurt, kun je rekenen op een uitgebreid pakket aan extra’s en services. Op deze pagina vind je een overzicht van de diensten waar je tijdens je vakantie gebruik van kunt maken.

Ontvangst en service tijdens het verblijf
Fietshuur en fietsgidsen
Autohuur en transferservice
Restauranttips en reserveerservice
Onze digitale reisgids, de opsiciliecard
Siciliaanse kok aan huis

Bekijk ook de activiteiten waaraan je als gast van opSicilie kunt deelnemen.

Heb je nog vragen of wil je reserveren? Neem dan gerust contact met ons op.

Tot ziens op Sicilië!

Laura & Martijn

 

 

Een creatie van Gioacchino Gaglio van Social Restaurant Gagini in Palermo

Ontvangst en service tijdens het verblijf
Boek je bij opSicilie, dan zijn wij je aanspreekpunt op het eiland en kun je voor of tijdens jouw vakantie op Sicilië bij ons terecht voor (toeristische) tips, vragen en hulp.

Wij zullen je persoonlijk in Balestrate, Castellammare del Golfo, Alcamo Marina of Trappeto verwelkomen, waarna we je zullen voorgaan naar jouw vakantiewoning of appartement.

Wij kunnen ook de autohuur voor je verzorgen en we organiseren op verzoek diverse activiteiten, die op de activiteitenpagina staan vermeld.

 

 

 

Zomerbloemen in de tuin van Casita DeLuca
Fietshuur en fietsgidsen
Het heuvel- en bergachtige landschap op Sicilië is voor sportieve fietsers ideaal. Vanuit de kustplaatsjes Balestrate, Castellammare del Golfo, Alcamo Marina en Trappeto kun je dan ook de mooiste fietstochten maken. Je kunt als gast van opSicilie bij Eurobici een Ridley racefiets of mountainbike huren, waarmee je de diverse heuvels en bergen kunt gaan bedwingen. Het is eveneens mogelijk om een helm te huren, mocht je eigen helm door de bagagerestricties bij bijvoorbeeld Ryanair niet meer in de koffer passen.

Wij adviseren je de fiets(en) enkele weken voor je aankomst op Sicilië te reserveren, zodat deze van tevoren op je lichaamsbouw kan/kunnen worden afgesteld.

Lees hier meer over fietshuur op Sicilië.

De Ridley Orion in de Borgo delle Olive

Autohuur en transferservice
Via autoverhuurder Jumbo Rent-a-car in Balestrate kunnen we voor onze gasten ook de autohuur regelen. Alle auto’s zijn voorzien van airco, zijn kilometervrij en voor een tweede of eventueel derde bestuurder hoeft niet te worden bijbetaald. Verder zijn onze prijzen altijd inclusief supercover, dus is er geen eigen risico in geval van schade aan of diefstal van de auto.

We verzorgen de autohuur in combinatie met een transferservice van en naar de luchthaven van Trapani of Palermo: Een chauffeur van Jumbo Rent-a-car zal in de ontvangsthal van het vliegveld klaarstaan om je direct naar Balestrate te brengen. Daar zal de huurauto voor je klaarstaan. Omdat we het autohuurcontract van tevoren laten opmaken, verloopt de afhandeling in Balestrate nog sneller en gemakkelijker en kunnen we je vrijwel direct voorgaan naar jouw vakantieaccommodatie.

Heb je nog vragen over de autohuur en transferservice die nog niet zijn beantwoord op de pagina met veelgestelde vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Huur een auto in combinatie met een transferservice
gastenboek autohuur en transferservice
“Twijfel voor al niet om via Laura en Martijn de huurauto te regelen, wat prettig is dat. Zo soepel zijn we nog niet eerder van het vliegveld naar de plaats van bestemming gekomen!” Robert, Lenneke e Luuk (Casita DeLuca)


“De start van onze vakantie op Sicilië is op uitstekende wijze door jullie verzorgd. Na onze aankomst op het vliegveld van Trapani werden wij keurig opgewacht door de chauffeur die ons naar het autoverhuuradres bracht in het centrum van Balestrate. Daar waren jullie om ons verder begeleiden naar ons 1e vakantieadres op Sicilië, een mooie woning in Castellammare del Golfo.” Bertus van ’t Holt en Jolanda Krabbendam (Casa Geraci)


“Met zeer veel zin reisde we af naar Trapani, hier stond zoals afgesproken een signor ons op te wachten om ons snel en veilig naar Balestrate te brengen (…). Binnen 40 minuten stonden we in het kleine centrum van Balestrate, Martijn regelde de formulieren bij het autoverhuurbedrijf en binnen 10 minuten reden we met onze huurauto achter hem aan naar ons Casa Guideo.” Famiglia Klaassen (Casa Giudeo)


“Hallo, Vrijdagavond terug gekomen van een heerlijke week op sicilie. transfer en autoverhuur waren perfect geregeld. Dank daarvoor! Groet Suzan” Suzan Lap


“Geen lange wachtrij bij het autoverhuurbedrijf (want we huurden auto + transfer via hen: scheelt echt tijd!).” Famiglia Van den Brink (Casita DeLuca)


“Opgehaald van het vliegveld door een chauffeur van het autoverhuurbedrijf. Bij het bedrijf aangekomen stond Martijn ons buiten al op te wachten. Hij regelde de papierwinkel voor de auto. Dit hebben wij als heel plezierig ervaren. Daarna samen in een restaurantje koffie gedronken met wat lekkers en op naar huis. Wat een welkom Op Sicilie.” Luuk, Sita, Meino en Joke


“De tranfer van het vliegveld is echt een aanrader. Het klopt dat anderen uren kunnen staan te wachten. Martijn en Laura hadden voor ons een auto gereserveerd en daarvoor waren alle papieren vanuit NL al ingevuld. Goede service en een goed begin van onze week vakantie.” Bonnie, Chris, Roos e Nora (Casita DeLuca)


“Ook de service van de autoverhuurder Jumbo Rent-a-Car maakt het de vakantieganger heel gemakkelijk. Op het vliegveld van Trapani werden we netjes opgevangen en naar het centrum van Balestrate gebracht waar op dat moment een groot feest werd gevierd. Alle formaliteiten waren al voorbereid en nadat de koffers in onze huurauto waren geladen werden we door Martijn naar ons huisje gebracht. Ze hadden zelfs voor een aantal boodschappen gezorgd.” Fam. Van Erven  (Casita DeLuca)


“Aan jullie komt alle eer toe voor wat betreft de organisatie. We zijn zo goed opgevangen bij aankomst, dat was echt perfect. Geen lange rijen bij de verhuur op het vliegveld, lekker direct opgehaald worden en bij aankomst in Balestrate stond de auto al klaar.” Laura, Ronald e Bonnie


“De autoverhuur met transfer was perfect geregeld.” Márta en Gábor  (Appartamento Attinia)


“De aankomst op het vliegveld van Trapani was geweldig, er stond al iemand klaar om ons op te halen en naar Balestrate te brengen. Daar stonden jullie al klaar om ons de huurauto te overhandigen en mee te rijden naar de Villa.” Elly, Chris, Peter en Linda


“Bedankt voor jullie hulp – autohuur via jullie met transfer vanaf vliegveld was perfect geregeld, (…)”. Familie Lens (Borgo delle Olive)


Restauranttips en reserveerservice
Je kunt op Sicilië voortreffelijk eten! Wij hebben diverse restaurants voor je geselecteerd, waar je kunt genieten van de Siciliaanse keuken en/of van een heerlijk in de houtoven gebakken pizza. We hebben onze restauranttips verzameld op onze opsiciliecard, die we onze gasten gratis aanbieden.

Naast de tips voor goede restaurants op dit zonnige eiland, kunnen we ook een tafeltje voor je reserveren. Ben je allergisch voor bepaalde ingrediënten, geef ons dat dan door, zodat we dit aan de chef kunnen doorgeven.

Buon appetito!

De cassata al forno bij Ristorante Serisso 47

Onze digitale reisgids, de opsiciliecard
Toen we jaren geleden via opSicilie begonnen met het verhuren van vakantiewoningen en appartementen op Sicilië, wilden we graag ook een zo uitgebreid mogelijke service bieden. We begonnen met het organiseren van activiteiten en het geven van restaurant- en bezoektips via onze vorige website en o.a. onze Twitteraccount. Al onze tips, aangevuld met uitgebreide informatie over de bezienswaardigheden op Sicilië, hebben we in 2014 gebundeld in de opsiciliecard.

De opsiciliecard is een digitale reisgids, boordevol Nederlandstalige informatie over alle bezienswaardigheden op Sicilië, toeristische informatie over (dorps)feesten, concerten, tentoonstellingen en andere evenementen en tips van echte Siciliëkenners over o.a. de beste restaurants, B&B’s, hotels en agriturismi en de leukste activiteiten en workshops, zoals paardrijden, trekking, fietsen, kookworkshops, wijnproeverijen en nog veel meer! Bij de meeste deelnemers aan de opsiciliecard krijg je ook nog eens een leuke korting en/of wat extra’s aangeboden.

Niet meer zoeken!
Je hoeft ook nooit meer naar bezienswaardigheden en onze overige deelnemers te zoeken: onze gids heeft een handige navigatieoptie, dus heb je geen last van meer de slechte bewegwijzering of onduidelijke adressen en navigeer je eenvoudig met je smartphone, TomTom of Garmin naar alle mooie plekjes op het zonnige eiland.

lees meer

Ontdek de mooiste plekjes op Sicilië met de opsiciliecard

Siciliaanse kok aan huis
Indien je graag in je vakantiewoning of appartement van de Siciliaanse keuken wilt genieten, kunnen wij een Siciliaanse kok voor je boeken. Geef aan ons door of je vlees- of visgerechten wilt eten, of dat je graag een vegetarisch menu wilt en de kok zal vervolgens bij jou in de accommodatie de lekkerste Siciliaanse gerechten komen bereiden!

Laat je verwennen door een kok aan huis

Pin It on Pinterest

Share This